EVEN VOORSTELLEN.

Zoals ik ben, help ik anderen de weg te vinden naar zichzelf,  uitdagingen aan te gaan en te overwinnen en te leven in het vertrouwen dat het goed is zoals het is. 

Mijn moeder zei altijd: ”Het leven is een pijpkaneel, ieder krijgt zijn deel.”

Mijn naam is Astrid Verboom. Ik heb inmiddels een flink deel gekregen en zeker niet altijd het smakelijkste deel. Mijn ervaringen privé en professioneel en de opleidingen op diverse gebieden, hebben mij gemaakt wie ik ben, een krachtige vrouw die in staat is veel uitdagingen het hoofd te bieden en anderen te helpen uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.

Door de ervaringen in mijn privé leven ben ik  ervaringsdeskundige op het gebied van HSP (Hooggevoeligheid), Autisme, ADHD, Hoogbegaafdheid, Diabetes 1, beelddenken, dementie, Borderline, burn-out en dyslectie. Ik heb ervaren wat het met mij doet als een van mijn geliefden een beperking of ziekte heeft. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik mij kan inleven in de situatie van een ander. 

Als ambulant begeleider bleken deze ervaringen van onschatbare waarde bij de ondersteuning van mijn cliënten. In deze periode ontdekte ik ook dat ik vaak intuïtief weet wat de ander nodig heeft en ging op onderzoek naar mogelijkheden om mijn intuïtieve vaardigheden te versterken. Tegelijkertijd merkte ik dat het tijd werd om mijn manier van leven te veranderen en beter voor mijzelf te zorgen.

Ik volgde de opleidingen Begeleider HSP, Life Coach, Trancetherapie, Aurahealing en Aurareading, Voice Dialogue en Ademcoaching. Deze opleidingen vormden de start van een mooie reis op zoek naar wie ik in werkelijkheid ben. De opleidingen in combinatie met mijn ervaringen als ambulant begeleider en ervaringsdeskundigheid, stellen mij in staat anderen te helpen met de uitdagingen die zij tegenkomen en te leren hoe om te gaan met nieuwe uitdagingen zonder zichzelf daarin te verliezen.

Een mooie uitdaging voor mijzelf, waarbij ik jou graag help uitdagingen aan te gaan en daarnaast op zoek te gaan naar wie jij bent en wat je nodig hebt om een waardevol leven te leiden.