Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Sommige mensen denken dat het een soort van slaap is, maar dat is het niet. Wanneer je via hypnose in trance raakt, ben je wel gewoon aanwezig en ervaar je alles wat in je omgeving  gebeurt. Je hoort gewoon wat er tegen je gezegd wordt, je kunt gewoon denken en stoppen wanneer jij dat wilt.

aia_zee
Astrid legt snel de vinger op de zere plek en helpt je de situatie te veranderen.
Ze is haar tijd in goud waard.

Via suggesties kom je terecht in een staat waarin je diep ontspannen en tegelijkertijd heel gefocust bent. Je kunt je heel goed concentreren en je breinactiviteit is lager dan normaal. Je bent op dat moment vatbaarder voor suggesties en kunt je kwaliteiten versterken. 

We hebben allemaal wel eens zo’n gedachte die uit het niets lijkt te komen, maar die je het antwoord geeft op een probleem waar je op dat ogenblik net mee zit. Op dat moment heb je contact met je onderbewustzijn.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als die momenten niet meer ‘toevallig’ zijn. Maar dat je toegang hebt tot die rijke informatiebron van het onderbewustzijn. Dat je er wanneer jij wilt contact mee kunt maken om antwoorden te vinden op je persoonlijke dilemma’s of om je kwaliteiten te versterken. Die mogelijkheid is er door hypnose.

As I Am kan je helpen om bij deze informatiebron te komen en antwoorden te vinden op je vragen.

Bezoek de Tarievenpagina voor de tarieven.