Wil jij leren hoe je kunt omgaan met de uitdagingen die je in je leven tegen komt zonder daarbij jezelf te verliezen?

Bij de grote veranderingen in mijn leven had ik Astrid er meteen bij moeten hebben, maar toen kende ik haar nog niet.

Samen gaan wij in een coachingstraject op zoek naar oplossingen die jou kunnen helpen verder te gaan op de manier die bij je past.

Personal coaching is een vorm van begeleiding die zich erop richt  mensen in positieve zin te veranderen en ondersteunen. Hierbij wordt uitgegaan van gezonde mensen en het geloof in de mogelijkheid te veranderen door middel van een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

Het leven is niet maakbaar, je zult moeten dealen met wat op je pad komt. /bJe kunt wel je gedrag veranderen door te onderzoeken welke overtuigingen je hebt en welke overlevingsstrategieën. Deze overtuigingen en overlevingsstrategieën zijn vaak ontstaan in onze vroegste jeugd en hebben in oorsprong een positief doel. Toch kunnen ze ons op latere leeftijd belemmeren. Als je je bewust wordt van de manier waarop je functioneert en denkt, kun je dit veranderen. Je overtuigingen en overlevingsstrategieën worden weer op een positieve manier ingezet en nieuwe manieren om met situaties om te gaan worden aangeleerd. Zo kun je weer grip op je leven krijgen.

Door middel van gesprekken gaan wij op zoek naar de kern van het probleem en mogelijke oplossingen. Vaak ligt de oplossing dichtbij, maar wordt er gemakkelijk overheen gekeken. Samen even stilstaan, kan dan al voldoende hulp bieden!

As I Am coacht bij alle levensvragen je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

•   Hoe kom je uit een burn-out en geef je je leven weer vorm?

•   Hoe geef ik mijn relatie een goede impuls?

•   Wat kun je zelf doen als je slachtoffer bent van pesten op de werkvloer?

•   Hoe verminder ik dat vervelende gevoel van eenzaamheid?

•   Hoe blijf ik mezelf naast een persoon met een stoornis of beperking?

•   Hoe leer ik omgaan met de positieve vaardigheden  van HSP (hoogsensitiviteit)?

Bezoek de Tarievenpagina voor de tarieven.