Tijdens een reading worden intuïtief aura’s en chakra’s waargenomen en kunnen onbewuste emoties en gedachten worden verkend.                     

aia_shroom
Astrid is duidelijk in haar gesprekken en een is geliefd persoon in ons gezin.

Een aura is een energieveld die ons omringt. Iedereen heeft een eigen persoonlijk energieveld. 

Chakra’s zijn plaatsen in het veronderstelde energielichaam van de mens, die binnen de Indiase culturele/religieuse traditie van  belang worden geacht voor onze levenskracht.

In aura’s en chakra’s ligt informatie opgeslagen over bewuste en onbewuste processen die te maken hebben met je persoonlijke groei en functioneren in de wereld.

Een aura reading geeft je helderheid in de situatie waarin je op dit moment bent en beantwoord op verrassende wijze je vragen. Er zijn talloze gebieden die gelezen kunnen worden. Je krijgt antwoorden op vragen over jezelf, je talenten, gezondheid en relaties. Een reading kan je vertellen hoe je nu in het leven staat.

Door middel van een aura healing wordt je persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd en ondersteund. Het geeft verdieping in het contact met jezelf en de wereld om je heen en zorgt voor een goede verbinding tussen lichaam, ziel en geest.Je leert vertrouwen op het zelf helend vermogen en spreekt dit waar nodig aan.

Tijdens het healen worden geblokkeerde energieën vrijgemaakt. Door oude emoties en ervaringen, trauma’s, psychische en lichamelijke klachten los te laten, helen of veranderen, kan je levensenergie weer vrij stromen. Je leert omgaan met je eigen energiebalans, waardoor je welzijn, relaties en werk positief worden beïnvloed.

Tijdens een sessie worden een reading en healing gecombineerd, maar het is ook mogelijk om een losse reading of healing aan te vragen.

Reading
Ik probeer de informatie die ik tijdens de reading lees, voor jou zo goed mogelijk te vertalen. De informatie uit de reading maken je bewust van je ontwikkelingsmogelijkheden. Een aura reading is vooral gericht op het nu en geeft verbinding met nieuwe mogelijkheden die voor jou van belang kunnen zijn in de toekomst. Tevens  zijn er verwijzing(en) naar je verleden mogelijk.
Een reading duurt 1 tot 1,5 uur en kan worden gecombineerd met een healing. Tijdens het nuttigen van een kopje thee of koffie zitten wij ontspannen tegenover elkaar, ik vraag naar je naam en maak contact met je wezen/ziel. Ik vertel je wat je onderbewuste aan mij laat zien. Hierdoor kom je vaak aan informatie waar je eerder niet aan gedacht zou hebben. Deze informatie kan je helpen je leven op een andere manier te zien of te beleven. Maar ook zorgt het soms voor bijzondere oplossingen.
Ik adviseer je een opname apparaat mee te brengen, zodat je het gesprek op een later moment nog eens terug kunt horen.

Healing
Een healing start door je hart te openen en een echt ‘Hallo’ van mij te ontvangen. Dit ‘Hallo’ is zonder oordeel en geeft het lichaam, de ziel en geest onvoorwaardelijke liefde. Hierdoor ontvang je al direct een healing. Tijdens de healing bundel ik energie en laat die via mijn handen en door middel van geestkracht doorstromen naar jou.
Je kunt tijdens de healing zitten of liggen. Je sluit de ogen en gaat met je aandacht naar binnen. Het is goed om goed door te ademen tijdens de healing zodat je de healing optimaal kunt ontvangen. Je zult merken dat je je meer en meer gaat ontspannen.  Iedereen ervaart een healing anders, over het algemeen is het een prettige bijzondere ervaring.  Ontvang al het goeds in jouw hoogste belang!

Een healing is los te boeken. Dan duurt de sessie een uur. Bezoek de Tarievenpagina voor de tarieven.